Stefan Kloots partner bij Poelmann van den Broek

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Stefan Kloots

Stefan Kloots is per 1 januari 2020 benoemd tot partner bij Poelmann van den Broek in Nijmegen. Daarvoor werkte Stefan als Advocaat bouwrecht bij Poelmann van den Broek. Hij is gespecialiseerd in Bouwrecht.

“Ons team gespecialiseerde advocaten adviseert en procedeert voornamelijk over contracten en geschillen rond bouw en projectontwikkeling. Naast actuele ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld stikstof, PFAS en CO2, nemen ook digitalisering en robotisering de komende jaren een vlucht. Bedrijven in het bouwproces zetten innovatieve ict-toepassingen in en krijgen daardoor te maken met nieuwe vraagstukken. Duurzame initiatieven, zoals building as a service en circulair bouwen leiden bovendien ook tot nieuwe vragen, zoals naar een andere financierings- en eigendomsstructuren en bijbehorende contracten. Ik volg deze ontwikkelingen met buitengewoon veel interesse en probeer mijn klanten daarin met raad en daad bij te staan.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

 

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top