Stem voor de Gouden Bef

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Gouden BefHonderden bezoekers van deze website brachten inmiddels een stem uit op een van de tien genomineerde advertenties voor de Gouden Bef. Dit is de publieksprijs die gaat naar het kantoor met de beste wervingsadvertentie van dit jaar. Eind november wordt de prijs uitgereikt, samen met de Gouden Toga (de juryprijs) en de Gouden Muis (prijs voor de beste wervingssite).

De prijzen zijn ingesteld voor Mr. en belonen kantoren voor hun creativiteit en effectiviteit op het gebied van arbeidscommunicatie. Klik hier voor het stemformulier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top