Stembus Gouden Bef nog een paar dagen open

Delen:

Ook dit jaar kunt u weer uw stem uitbrengen op de beste wervingscampagne voor (nieuwe) juristen. Het kantoor met de meeste stemmen krijgt de Gouden Bef van Mr. uitgereikt. Vorig jaar mocht NautaDutilh de prijs in ontvangst nemen. Dit jaar zijn er twaalf kantoren genomineerd. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 22 december, 17:00 uur.

Juryprijs: Gouden Toga

Naast deze publieksprijs reikt Mr. ook de juryprijs uit, de Gouden Toga. Deze prijs ging in 2015 naar Brunel. De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Frank Peters (Virtus Communications), Puck Bossert (directeur HR bij MN), Chantal Gelmer (directeur HR bij Wolters Kluwer NL, de uitgever van Mr.), mr. Werner Altenaar (voorzitter Stichting Jonge Balie Nederland) en Rob van Otterlo (hoogleraar aan de UvA in de organisatie van de juridische dienstverlening). Begin januari worden de prijzen uitgereikt.

Bekijk de 12 genomineerden en breng uw stem uit.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven