Juridisch nieuws

Stibbe verliest in één klap drie notarissen

Foto: Gerd Altmann/Pixabay

Drie notarissen, allen verbonden aan Stibbe, hebben het kantoor verlaten en zijn een eigen kantoor gestart. Dat kantoor is 15 augustus in Amsterdam geopend.

Onder de naam Quist Geuze Meijeren (QGM) zijn Paul Quist, Bianca Geuze-Draaijer en David Meijeren een full service notariskantoor gestart, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het commerciële vastgoedrecht. Zij gaan adviseren over goederenrechtelijke (her)structureringen, (her)financieringen en transacties. Daarnaast adviseren de notarissen over fusies en overnames, corporate governance, (her)structureringen, (her)financieringen, zekerheden en werknemersparticipaties.

Notaris Paul Quist (1964) heeft een 25-jarig dienstverband bij Stibbe erop zitten. In 2018 promoveerde hij aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het proefschrift Conversie en aandelen. Bianca Geuze-Draaijer werkte enkele jaren bij De Brauw Blackstone Westbroek maar maakte in 2013 de overstap naar Stibbe, waar ze kandidaat-notaris was. David Meijeren, ook kandidaat-notaris, zat één jaar bij CMS en werkte sinds 2005 voor Stibbe, onder andere in Dubai en New York.

Het kantoor QGM is op donderdag 15 augustus geopend, aan het Amsterdamse Concertgebouwplein.

Bij Stibbe werkten tot voor kort drie notarissen en vijftien kandidaat-notarissen; nu nog twee notarissen en dertien kandidaat-notarissen.

 

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand