Strafrechtadvocaten starten eigen opleidingsinstituut

Delen:

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten (NVSA) is van mening dat haar leden het gros van de verplichte jaarlijkse opleidingspunten op een kwalitatief hoog en praktisch toepasbaar niveau tegen kostprijs moeten kunnen behalen. Om die reden is recent het NVSA Opleidingsinstituut opgericht.

Op haar website zegt het bestuur van de vereniging dat het daarnaast een goed idee lijkt ‘om het onderwijs in een vorm te gieten waarmee de cohesie binnen de vereniging en de informele kennisoverdracht gestimuleerd worden’. Daarom heeft de NVSA besloten om per ingang van dit jaar ieder kwartaal toonaangevende docenten uit te nodigen een cursus te geven over actualiteiten in wetgeving en rechtspraak. Halverwege de cursus wordt een lopend diner geserveerd en na afloop een borrel. Inmiddels zijn onder meer Stijn Franken, Matthias Borgers, Petra van Kampen, Lian Mannheims en Jan Boksem bereid gevonden een avond te verzorgen.

De aftrap zal plaatsvinden op maandag 11 februari.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven