Sybeline Braam overgestapt naar CMS Derks Star Busmann

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Sybeline_BraamMr. Sybeline L. Braam is per 17 oktober 2007 overgestapt naar CMS Derks Star Busmann te Utrecht en was voorheen 8 jaar werkzaak bij Van Benthum & Keulen te Utrecht. Zij is advocaat-medewerker en gespecialiseerd in aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht.

Eerder is Rutger Hensen per 1 oktober 2007 als senior medewerker advocaat toegetreden tot de Praktijkgroep Vastgoed & Overheid van CMS Derks Star Busmann (vestiging Arnhem). Hensen was hiervoor werkzaam als advocaat bij Stibbe in Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in het huurrecht.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top