Symposium 30 jaar Advies- en Arbitragecommissie Rijksdienst

Delen:

aacWat voor effect hebben de uitspraken van de Advies- en Arbitragecommissie Rijksdienst (AAC) de afgelopen dertig jaar gehad? En welke gevolgen zal de normalisering van de rechtspositie van ambtenaren hebben op de publieke arbeidsverhoudingen? Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de AAC wordt een jubileumsymposium georganiseerd op donderdag 6 november in Den Haag. Dagvoorzitter is Johan Remkes, voorzitter van de AAC.

Naast een terugblik op 30 jaar AAC en een analyse van enkele adviezen, worden ook actuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op advies en arbitrage binnen het publiek domein behandeld. Een van die ontwikkelingen is bijvoorbeeld de normalisering van de rechtspositie van ambtenaren. Sprekers zijn onder meer: Stef Blok (minister voor Wonen en Rijksdienst), Loe Sprengers (hoogleraar sociaal recht en sociale politiek aan de Universiteit van Tilburg), Steven Jellinghaus (partner bij De Voort Advocaten) en Paul van der Heijden (hoogleraar internationaal arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden).

De middag wordt afgesloten met een high tea.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven