Symposium ‘Crisis en financieel recht’

Delen:

‘Crisis en financieel recht’. Dat is het thema van het jaarlijkse symposium dat het Instituut voor Financieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen organiseert op vrijdag 10 februari ten kantore van NautaDutilh. Dagvoorzitter is prof. mr. Danny Busch, hoogleraar financieel recht aan de Nijmeegse universiteit.

Actuele aspecten van de financiële crisis worden tijdens dit symposium vanuit juridisch en economisch perspectief belicht door vooraanstaande sprekers uit theorie en praktijk. Sprekers zijn onder meer: prof. dr. Sweder van Wijnbergen (hoogleraar macro-economie aan de Universiteit van Amsterdam) en prof. mr. René Maatman (hoogleraar vermogensbeheer aan de Radboud Universiteit Nijmegen en bestuurslid Autoriteit Financiele Markten). Onder meer de volgende vragen passeren de revue: Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van financieel toezicht in crisistijd? Welke impact heeft de crisis op contractuele verplichtingen? Wat betekent de financiële crisis voor beleggers?

Het symposium is van belang voor advocaten en (kandidaat-)notarissen die werkzaam zijn in de financiële praktijk, juristen bij banken en effectenbedrijven, juristen bij financiële toezichthouders, wetgevingsjuristen, compliance officers en wetenschappers die zich bezig houden met financieel (toezicht)recht.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven