Symposium DSB-LEED

Delen:

Juridisch PAO Leiden speelt handig in op de actualiteit door met een symposium ‘DSB-leed’ te komen. Op vrijdagmiddag 4 december zal een keur aan vooraanstaande experts onder leiding van prof. mr. S.M. Bartman het DSB-debacle vanuit diverse juridische gezichtspunten nader toegelichten.

Naast Bartman zijn sprekers te beluisteren als Alex Geert Castermans, hoogleraar Burgerlijk recht aan de Universiteit Leiden, Daan Doorenbos, hoogleraar Ondernemingsstrafrecht aan Radboud Universiteit te Nijmegen en advocaat bij Stibbe, Toni van Hees, eveneens advocaat bij Stibbe, Rogier Raas, hoogleraar Nederlands en Europees Bank-en Effectenrecht aan de Universiteit Leiden en ook advocaat bij Stibbe, William. M. Schonewille advocaat bij BarentsKrans en Bob Wessels, onder meer hoogleraar internationaal insolventierecht Universiteit Leiden.

Voor deze middag zijn door notarissen en advocaten vier opleidingspunten te behalen.

Voor meer info kijk op de website van Juridisch PAO Leiden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven