Symposium: Het Deskundigenbericht en de ‘restvraag’

Delen:

‘Het deskundigenbericht en de ‘restvraag’ is het thema van het symposium dat het Landelijk Register voor Gerechtelijke Deskundigen organiseert op dinsdag 22 november. Dagvoorzitter is prof. mr. Hans den Tonkelaar, vicepresident van de Rechtbank Arnhem en bijzonder hoogleraar Rechtspraak aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Tijdens dit symposium krijgen de aanwezigen vanuit verschillende disciplines inzichten op welke wijze deskundigen in de rechtsgang omgaan met ‘de restvraag’. Wat zijn de grenzen, (juridische) normen en beroepsethiek die hierbij een rol spelen? Doelgroep: (gerechtelijk) deskundigen, advocatuur en rechterlijke macht.

De sprekers zijn onder meer: dhr. A. Alblas AA (forensisch accountant Grant Thornton Forensic & Investigation Services BV), dhr. B. Hagoort (registerarbeidsdeskundige Van Brunschot-Van Summeren-Hagoort Arbeidsdeskundige Adviezen BV), mw. mr. H. Van den Hurk (advocaat en partner bij Gommer & Partners Pensioen Advocaten te Tilburg) en dr. E.A.J. Rauws (mdl-specialist Academisch Medisch Centrum te Amsterdam).

Het symposium duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Hotel Vianen.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven