Symposium Internet en Recht 2010

Delen:

Advocatenkantoor Brinkhof en internetserviceprovider XS4ALL organiseren op 16 december een symposium over internet en recht in het Felix Meritis in Amsterdam. Dit jaar heeft het symposium als onderwerp ‘Internet(regulering) in een perfecte wereld’. Tijdens dit symposium wordt de Internet Scriptieprijs 2010 uitgereikt.

Met deze prijs willen de organisatoren het denken over internetvraagstukken en de ontwikkeling van het internetrecht stimuleren. De student die de beste scriptie heeft geschreven over een actueel onderwerp op het gebied van internet en recht zal de prijs in ontvangst mogen nemen. De beloning bestaat uit een geldprijs van 1500 euro, een mobiel internetabonnement van XS4ALL en publicatie van de scriptie op de website www.internetscriptieprijs.nl.

Naast de prijsuitreiking zullen verschillende interessante sprekers hun visie geven op het onderwerp van het symposium: prof. mr. Bernt Hugenholtz (hoogleraar Informatie recht aan de Universiteit van Amsterdam), Marleen Stikker (directeur De Waag Society), mr. drs. Jan Hoekman (officier van justitie en projectleider van het intensiveringsprogramma Cybercrime van het Openbaar Ministerie) en mr. Remy Chavannes (advocaat bij Brinkhof).

Alle belangstellenden kunnen zich aanmelden via symposium@brinkhof.com (gratis toegang).

Klik voor meer informatie over het symposium hier.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven