Symposium over de waarde(n) van arbeidsrecht

Delen:

Paul van der HeijdenPaul van der Heijden neemt op dinsdag 5 februari afscheid als voorzitter van het College van Bestuur en rector-magnificus van de Universiteit Leiden. Hij zal zijn taak als hoogleraar weer opnemen en zijn krachten wederom gaan geven aan de bestudering van zijn vakgebied, het internationale arbeidsrecht. Om dit te vieren wordt een symposium georganiseerd door zijn vakgenoten over de waarde(n) van het (internationale) arbeidsrecht.

Sprekers zijn onder meer: Rick Lawson (decaan van de Leidse rechtenfaculteit), Nico Schrijver (hoogleraar internationaal publiekrecht aan de Universiteit Leiden), Ton Liefaard (hoogleraar kinderrechten aan de Universiteit Leiden), Leonard Verburg (hoogleraar arbeidsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen), Ferdinand Grapperhaus (hoogleraar (Europees) arbeidsrecht aan de Universiteit Maastricht), Klara  Boonstra (hoogleraar internationaal sociaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam) en Guus Heerma van Voss (hoogleraar sociaal recht aan de Universiteit Leiden).

Het symposium is bedoeld voor vakgenoten en vrienden van Paul van der Heijden, voor collega’s uit de Leidse faculteit en alle anderen die belangstelling hebben voor het internationale arbeidsrecht.

Datum en tijdstip: dinsdag 5 februari van 15.00 tot 17.00 uur (aansluitend borrel)
Locatie: Kaiserzaal van de Oude Sterrewacht van de Universiteit Leiden

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven