Symposium rechtwinkels

Delen:

Op 3 september wordt in Amsterdam het symposium “De Amsterdamse rechtshulp in beeld” georganiseerd. Het symposium wordt georganiseerd door de Universiteit van Amsterdam, Vereniging Sociale Advokaten Amsterdam en de Amsterdamse rechtswinkels met hulp van de Amsterdamse Orde van Advocaten.

Op het symposium zullen de aanwezigen een beeld krijgen over het aantal Amsterdamse rechtswinkels, hun manier van werken en hoe ze tegen hun bestaansrecht aankijken. Tevens zal er aandacht worden besteed aan de relatie van rechtswinkels en sociale advocatuur anno 2010 en wat ze voor elkaar betekend hebben en nog kunnen betekenen. De middag zal dus in het teken staan van een beschouwing over het fenomeen sociale rechtshulp anno nu en van hernieuwde kennismaking van de instanties die deze rechtshulp verlenen. Ook de Amsterdamse Ombudsman komt hier vanuit zijn optiek iets over vertellen. Het symposium vindt plaats in de Oudemanhuispoort, zaal D.009 en begint om 14.00 uur.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven