Symposium Verhoging Griffierechten

Delen:

Het gerechtshof Amsterdam organiseert op vrijdag 9 maart het symposium ‘Verhoging griffierechten’. Symposium-voorzitter is Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer. De bezuinigingsplannen voor de rechtspraak vormen de rode draad tijdens deze bijeenkomst.

Naast de verhoging van de griffierechten zullen ook de bezuinigingen op de gesubsidieerde rechtsbijstand en de verhoging van eigen bijdragen aan de orde komen. Sprekers zijn: prof. mr. Eddy Bauw (hoogleraar rechtspleging aan de Universiteit van Amsterdam en hoofd juridische kwaliteit, wetgevingsadvisering en internationale samenwerking bij de Raad voor de rechtspraak), prof. mr. Maurits Barendrecht (hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg), prof. mr. Bart Groen (voormalig plaatsvervangend landsadvocaat en honorair hoogleraar cassatie en procesrecht aan de Universiteit Maastricht) en mr. Leendert Verheij (president hof Amsterdam).

Tijdstip: 14.00-17.00 uur
Locatie: Paleis van Justitie, Prinsengracht 436, Amsterdam
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via voorlichting-hof-Amsterdam@rechtspraak.nl of via 020-5412634.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven