Symposium ‘Visualizing Law’ – New York – 19 en 21 oktober 2011

Delen:

De Cardozo School of Law in New York organiseert een symposium over ‘recht in beeld’ in het digitale tijdperk, rond het werk van Professor Richard Sherwin en zijn nieuwe boek Visualizing Law in the Digital Baroque.

Een aantal jaren geleden ben ik bij een vergelijkbaar congres op Cardozo geweest, met Richard Sherwin als spreker. Fascinerende presentaties en discussies, wel heel theoretisch, abstract, filosofisch en wetenschappelijk. Voor wie zich in deze ontwikkelingen wil verdiepen vanuit een praktische belangstelling is het niet de beste investering. Kijk goed naar het werk van de verschillende sprekers om je een indruk te kunnen vormen van de exploraties die je kunt verwachten.

© Legal Visuals
Reacties en vragen zijn welkom op dit blog of per email sh@legalvisuals.nl

mr. Susanne Hoogwater is een creatieve juriste en informatie-ontwerper.
Zij is eigenaar van www.legalvisuals.nl, www.legalsketchpad.com en www.goodmoodlaw.com. Zij is auteur van ‘Beeldtaal voor Juristen’ en co-auteur van ‘Schrijven in de juridische praktijk’.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven