Symposium Wijn & Recht

Delen:

Op donderdag 3 februari 2011 organiseert de afdeling staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden in samenwerking met de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) en het Productschap Wijn het Symposium Wijn & Recht in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden, Rapenburg 67-73 in Leiden. Het symposium staat in het teken van het thema ‘Wijnregulering in een veranderend klimaat’. Het symposium start om 12.30 uur. Vervolgens zullen diverse experts het thema vanuit verschillende invalshoeken belichten. Het symposium wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met een wijn- en kaasproeverij onder leiding van Robèrt Verweij in het Kamerlingh Onnes Gebouw van de Universiteit Leiden. Dagvoorzitter is de heer Theo Meijer, voorzitter van het Productschap Wijn.

Geinteresseerden kunnen zich tot 20 januari a.s. via www.wijn.nl kosteloos inschrijven (het aantal plaatsen is beperkt). Op het inschrijfformulier kunt u ook aangeven of u wilt deelnemen aan de wijnproeverij na afloop van het symposium. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving en een routebeschrijving.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven