Team ZoetAs wint Juriquiz 2021

Team ZoetAs van Hoens & Souren Advocaten te Zoetermeer heeft vrijdag 11 juni de eerste editie van de JuriQuiz gewonnen. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Lady Lawyers (Borsch Advocatuur) en team Insolventierecht (Van Benthem & Keulen).

Delen:

HSLaw JuriQuiz 2021-1dc85aa1
De winnaar, Team ZoetAs: vlnr student-stagiairs Matthias Stuij en Eshley Dexel en advocaten Pierre van Voorst, Nickey van Collem, Lilian van der Harst en Maarten Brouwers

De JuriQuiz, pubquiz voor juristen, is een initiatief van Lexxyn, CPO en Mr. Het inschrijfgeld is bestemd voor Lawyers for Lawyers. De presentatie was in handen van advocaat Christiaan Alberdingk Thijm  (Bureau Brandeis). Hij kweet zich voortreffelijk van zijn taak en sloeg zich vlot, met humor en eruditie door de vragen heen.

Juridische actualiteit

 Quizmaster Christiaan Alberdingk Thijm aan het werk.
Quizmaster Christiaan Alberdingk Thijm aan het werk.

De JuriQuiz bestond uit vier rondes van in totaal 43 vragen. De vragen waren bedacht door de initiatiefnemers; ze vielen uiteen in vragen over de juridische actualiteit, juridisch-inhoudelijke vragen en vragen over technologische onderwerpen.

Tie-breakvraag

De bokaal gaat dit jaar naar Zoetermeer.
De bokaal gaat dit jaar naar Zoetermeer

Er deden ruim vijftig juristen mee aan de quiz, verdeeld over tien teams. De deelnemers deden weinig voor elkaar onder. Het winnende team wist 34 vragen goed te beantwoorden. De nummers twee en drie hadden er elk 28 goed en daar kwam de ‘tie-breakvraag’ dus goed van pas.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven