The Baupost Group neemt meerderheidsinvestering Timex Group

The Baupost Group, een groot in Boston gevestigd investeringsfonds met 29 miljard dollar onder beheer, neemt een meerderheidsinvestering in de Timex Group, een van de grootste horlogemakers ter wereld met een holding in Nederland.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Partij 1

The Baupost Group (Tom Blumenthal)

Adviseurs

Stibbe (Michael Molenaars, Duco de Boer, Maarten de Bruin, IJsbrand van Straten, Rein van Helden, Paul Vestering, Job van Hooff, Manon Cremers, Muriël Rosing, Willem Beek, Charlotte Tolman, Camille van Liebergen, Robert Steeg, Janneke Müller, Wouter Hofstee, Rogier van der Struijk, Johan Vrolijk, Boris Cammelbeeck, Eline Holtman, Sophia Baas, Sebastiaan Witkam, Sandra Rietveld), Ropes & Gray

Partij 2

Timex Group

Adviseurs

Houthoff (André de Neve, Paul de Vries, Angenita Pex, Noah Graves, Marijn van Horen, Sylvia Dikmans, Chantal Presilli), Squire Patton Boggs, Aabø-Evensen

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top