Ton van Oosten wordt partner bij Kneppelhout & Korthals Advocaten

Delen:

Per 15 augustus is Ton van Oosten overgestapt van Simmons & Simmons naar Kneppelhout & Korthals Advocaten in Rotterdam waar hij partner is geworden.

De overstap naar Kneppelhout & Korthals Advocaten beschouwt Ton van Oosten als een uitgelezen kans in het huidige tijdsgewricht. Zelf zegt Van Oosten hierover: “Mijn huidige ondernemingsrechtelijke en commerciële procespraktijk sluit zeer goed aan bij die van Kneppelhout & Korthals Advocaten. Dit kantoor stelt zeer hoge kwaliteitseisen en is in staat haar cliënten full service tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven te bieden. Daarmee onderscheidt het zich en dat wordt zeker onder de huidige economische omstandigheden bijzonder gewaardeerd. Ik zie geweldige kansen om mijn praktijk, waaronder fraudezaken, bij Kneppelhout & Korthals Advocaten verder uit te breiden”.

Van Oosten studeerde rechten in Rotterdam en werkt sinds 1995 als advocaat. Van Oosten adviseert en procedeert op het gebied van (internationale) handels- en overnamegeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, fraudezaken, aansprakelijkheids-, contracten- en arbitragerecht. Hij is lid van de Vereniging voor Corporate Litigation, de Vereniging voor Burgerlijk Procesrecht en de Nederlandse Maatschappij voor Handel en Nijverheid. Van Oosten treedt regelmatig op als docent, ondermeer voor de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Sectie Handel, Industrie & Logistiek
Van Oosten komt te werken in de sectie Handel, Industrie & Logistiek samen met de twee andere partners van deze sectie Wibe Reddingius en Marijn van Tuijl. Deze sectie houdt zich bezig met (commercial) litigation in het algemeen met nadruk op de terreinen van het (internationaal) handelsrecht, transportrecht, verzekeringsrecht en (product)aansprakelijkheidsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven