Tonny Nijmeijer hoogleraar Bestuursrecht

Het College van Bestuur van de Radboud Universiteit Nijmegen heeft mr. Tonny Nijmeijer benoemd tot hoogleraar Bestuursrecht, in het bijzonder Omgevingsrecht. Hij zal deze functie met ingang van 1 februari 2008 gaan vervullen. Voor zijn verbondenheid aan KienhuisHoving (adviseur) zal dit geen gevolgen hebben.

Michael Faure benoemd  bij Erasmus Universiteit

Michael Faure is voor 0,5 fte benoemd tot hoogleraar Comparative private law and economics aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit. Faure is tevens als hoogleraar verbonden aan de Universiteit Maastricht. Hij is wetenschappelijk directeur van het Maastricht European Institute for Transnational Legal Research (METRO).

Ashley Terlouw ook benoemd bij Radboud Universiteit Nijmegen

Ashley Terlouw is met ingang van 1 maart 2008 benoemd tot hoogleraar aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen met als leeropdracht Rechtssociologie. Ze wordt de opvolgster van Kees Groenendijk. Ashley Terlouw is lid van de Commissie Gelijke Behandeling. Ze publiceerde artikelen over onderwerpen als gelijke behandeling, rechtspleging en Nederlands en Europees asiel- en migratierecht.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven