Top 25 Advocatenkantoren Curaçao 2011

Delen:

De juridische website Curaçao Legal Portal publiceerde gisteren de Top 25 advocatuur Curaçao. Opvallende conclusie is dat van de top vijf grootste kantoren er twee in omvang zijn afgenomen. Daarentegen is er slechts een kantoor dat significante groei heeft laten zien.

Op de eerste plaats staat VanEps Kunneman VanDoorne, dat met 15% groeit naar 23 advocaten, tegenover 20 vorig jaar. Nummer twee op de lijst is HBN Law met vijftien advocaten. Eén advocaat minder in vergelijking met 2010. Nummer drie is Soliana Bonapart & Aardenburg, waar twaalf advocaten werken. Vorig jaar waren dat er nog dertien. Het merendeel van de advocatenkantoren in de Top 25 is gelijk gebleven in grootte. Zo heeft Spigthoff, nummer vier op de lijst, nog steeds elf advocaten. SMS Advocaten (nummer vijf) is ook gelijk gebleven in grootte met zeven advocaten.

Vijf kantoren zijn kleiner geworden. Nieuw op de lijst zijn: Certa Legal Attorneys Caribbean, David Kock Legal, FWC Legal en Advocatenkantoor mr A.L. Tjon Kwan Paw. Allen met 3 advocaten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven