Topadvocaten in tv-show ‘Pro Deo’

Delen:

7813976878 76c10dc217 mStrafrechtadvocaten Oscar Hammerstein, Jan-Hein Kuipers, Cees Korvinus en Mariëlle van Essen doen mee aan de nieuwe tv-show ‘Pro Deo’ die vanaf eind oktober zal worden uitgezonden op RTL 4. ‘Pro Deo’ is een programma waarin Martijn Krabbé slepende juridische zaken probeert op te lossen met steun van deze advocaten.

Zowel het juridische gevecht van de advocaten als Krabbés zoektocht naar het hele verhaal wordt met de camera gevolgd. Hij legt verschillende zaken voor aan het advocatenteam. Zij maken een inschatting van de kansen en mogelijkheden en gaan vervolgens met elkaar in discussie over de beste oplossing. Eén van de advocaten zal de zaak aannemen en zich inspannen om het geschil tot een goed einde te brengen. In alle gevallen doet de advocaat dit op pro deo-basis.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven