Topadvocaten laks met deponeren jaarstukken

Delen:

Tientallen partners van de grootste advocatenkantoren gaan laks om met hun jaarstukken. Dit blijkt uit een steekproef van het Het Financieele Dagblad. Vooral de partners van Allen & Overy, Loyens & Loeff, Stibbe en De Brauw zouden het niet zou nauw nemen met de termijnen van de deponeringsplicht.

Bv’s zijn verplicht om uiterlijk dertien maanden na het einde van het boekjaar de jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Maar sommige partners deponeren pas op de laatste of een na laatste dag van de termijn. Volgens een woordvoerder van de KvK lopen ze daarmee het risico dat de jaarstukken pas na de termijn binnenkomen.

Naar aanleiding van de bevindingen van de krant meldt de Nederlandse Orde van Advocaten dat de leden worden opgeroepen hun jaarrekeningen tijdig te deponeren.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven