Topbaan en vrouw? Het kan! (volgens Legal People)

Delen:

Onder de noemer webworking women heeft Legal People het initiatief genomen om vrouwelijke juristen die thuis voor de kinderen zorgen actief in het arbeidsproces te houden. Hiertoe is een online systeem ontwikkeld, waardoor zij vanuit huis hoogwaardig juridisch advieswerk kunnen blijven doen. Zo houden zij hun kennis op peil en blijven zij hun talenten benutten, om wellicht later weer gemakkelijker hun carrière te vervolgen.

Legal People Web Working Women garandeert voor deze vrouwelijke juristen zelfstandigheid en flexibiliteit in tijdsindeling en aantal te werken uren, uiteraard gecombineerd met een uitstekende beloning. Bovendien kan het bedrijfsleven profiteren van een hoge kwaliteit juridische dienstverlening tegen een zeer scherp tarief. Het concept van Legal People WWW is ontwikkeld met Favela Fabric, een consultancybureau dat zich toelegt op de organisatie van online vormen van samenwerking en dialoog.

Meer informatie: www.webworkingwomen.nl

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven