Topbaan en vrouw? Het kan! (volgens Legal People)

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Onder de noemer webworking women heeft Legal People het initiatief genomen om vrouwelijke juristen die thuis voor de kinderen zorgen actief in het arbeidsproces te houden. Hiertoe is een online systeem ontwikkeld, waardoor zij vanuit huis hoogwaardig juridisch advieswerk kunnen blijven doen. Zo houden zij hun kennis op peil en blijven zij hun talenten benutten, om wellicht later weer gemakkelijker hun carrière te vervolgen.

Legal People Web Working Women garandeert voor deze vrouwelijke juristen zelfstandigheid en flexibiliteit in tijdsindeling en aantal te werken uren, uiteraard gecombineerd met een uitstekende beloning. Bovendien kan het bedrijfsleven profiteren van een hoge kwaliteit juridische dienstverlening tegen een zeer scherp tarief. Het concept van Legal People WWW is ontwikkeld met Favela Fabric, een consultancybureau dat zich toelegt op de organisatie van online vormen van samenwerking en dialoog.

Meer informatie: www.webworkingwomen.nl

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top