Topkeeper Casillas in reclamespotje Spaanse advocaten

Delen:

Beeld bij CasillasIker Casillas, de keeper van het Spaanse voetbalelftal en icoon van Real Madrid, figureert in de reclamecampagne van het Spaanse advocatenkantoor Arriaga Associados. Dit advocatenkantoor loopt voorop in het indienen van schadeclaims tegen de bank Bankia die onder vuur ligt wegens geknoei met de boeken.

Veel Spanjaarden zijn zwaar gedupeerd door de beursgang van de bank, die later gered door moest worden door 22 miljard euro aan Europese leningen. Spaarders en aandeelhouders gingen voor honderden miljoenen het schip in. Casillas zelf hield van een half miljoen spaargeld bij Bankia maar 1300 euro over.  “Daarom ben ik klant bij Arriaga Associados,” zegt Casillas in het tv-spotje.

De keeper, die tijdens de WK-finale in 2010 Oranje van de wereldtitel afhield door met zijn teen een schot van Arjen Robben onschadelijk te maken, sleept Bankia voor de rechter om een schadevergoeding te krijgen. Bankia heeft al voor 60 miljoen euro aan schadevergoedingen moeten uitkeren. Spaanse juristen verwachten dat daar nog eens 560 miljoen bijkomt.

Iker Casillas speelde 16 jaar voor Real Madrid. Deze zomer stapte hij over naar FC Porto.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven