Partnerbijdrage van

Twee bedrijven, één missie

Delen:

Xinno Kleos

De Nederlandse advocatuur de meest beveiligde en functionele werkplek bieden.

XINNO is al ruim tien jaar dé IT specialist voor de advocatuur en biedt totaaloplossingen voor een online werkomgeving in de cloud. Kleos is Europees marktleider als het aankomt op praktijkmanagement software. Wat gebeurt er als we deze twee krachten bundelen?

Waar u ook bent, met de software van Kleos binnen de online werkomgeving van XINNO werkt u altijd veilig in de cloud. XINNO werkt met één van de meest gerenommeerde datacenters in Nederland.

Uw data wordt veilig opgeslagen en verlaat het datacenter niet. U opent, bewerkt en slaat informatie en documentatie op binnen onze omgeving. Kleos werkt samen met een dochteronderneming van de Deutsche Telekom en diens datacenters staan in Keulen en Frankfurt.

Wat is een cloud?

Een cloud is een IT oplossing waarbij uw server op een andere locatie staat dan bij u op kantoor. Uw gegevens worden veilig opgeslagen op één of meerdere grote servers in een datacenter. U kunt uw bestanden overal aanmaken, gebruiken, bewerken en opslaan. Dat is het principe van een cloud. U kan werken in een:

Het voordeel van het werken met één of meerdere grote servers is dat deze sneller werken en uw data beter bestand is tegen cyberaanvallen. Doorlopend worden er back-ups gemaakt en opgeslagen op andere servers binnen het beveiligde datacenter.

Het datacenter waar de servers staan, heeft als hoofdfunctie beveiliging en handhaving van de gegevens die op de servers staan. Het datacenter wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd. Het is alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel en ze zijn naast de fysieke, technische- en klimaat beveiliging ook beschermd tegen onder andere stroomuitval, brand en waterschade.

Met welke voordelen?

Alle bestanden blijven in het datacenter, óók als er wordt gewerkt op kantoor of vanuit huis. Tussen de online werkplekken en het datacenter wordt op een beveiligde wijze, uitsluitend beeldscherm-, toetsenbord- en muisinformatie verzonden. Diefstal, verlies of defect raken van de computer of laptop heeft hierdoor geen invloed op uw data.

Want uw bestanden worden op een centrale plek gemaakt, geopend, opgeslagen, bewerkt en geraadpleegd. U laat vanaf welke locatie u ook werkt, nergens een tijdelijke digitale opslagplaats of andere digitale sporen achter.

Buiten kantoor faciliteert XINNO een de meest geavanceerde vaste SSL VPN verbinding tussen uw laptop en het datacenter. Zo werkt u ook buiten omgeving van Kleos veilig verder aan documentatie, rapporten en wisselt u vertrouwelijk gegevens uit. Deze verbinding wordt tot stand gebracht door middel van een two-factor authenticatie: u werkt met een pincode en eenmalige inlogcode.

Gegevensbeveiliging

Een combinatie van XINNO’s online werkomgeving en de praktijkmanagement software van Kleos zorgt ervoor dat u zich niet hoeft bezig te houden met onderstaande vragen, wij zorgen er samen voor dat uw werkplek de meest veilige en functionele werkomgeving is.

  • Houdt uw serviceprovider zich proactief bezig met het monitoren en beschermen van uw gegevens?
  • Wordt gegevensoverdracht regelmatig gemonitord en gecertificeerd door een onafhankelijke derde partij?
  • Worden gegevens afzonderlijk opgeslagen om te voorkomen dat ze toegankelijk zijn voor andere klanten van de provider?
  • Zijn uw gegevens maximaal beschermd tegen ongeautoriseerde toegang?
  • Wordt er consistent gewerkt met wachtwoordbeveiliging en firewalls?
  • Kunt u in de oplossing de gebruikerstoegang en toegangsniveaus instellen om de interne privacy van gegevens te beschermen?
  • Zijn er maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen actuele virussen?
  • Kunnen veiligheid en inbreuk worden geverifieerd door middel van monitoring en certificering door een onafhankelijke derde partij?

Ontdek zelf waarom XINNO de beste IT oplossingen biedt aan de advocatuur.
Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten onder vermelding van ‘’Twee bedrijven, één missie’’ of kijk op: www.xinno.nl

Ontdek waarom meer dan 17.000 juridische professionals werken met Kleos – de eerste geïntegreerde juridische cloud-oplossing van Europa. Ga naar kleos.wolterskluwer.com/nl/

Delen:

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven