Tweede Mr.-rally groot succes

Delen:

mr-rally-2012En weer hadden de thuisblijvers ongelijk. De tweede aflevering van de Mr.-rally vond afgelopen zaterdag plaats onder een af en toe dreigend wolkendek, maar gelukkig was het Gelderse parcours rond Oosterbeek toch vooral zonovergoten. Een kleine 30 equipes namen deel en net als vorig jaar waren er enkele hele mooie auto’s te bewonderen, maar de ‘eenvoudige’ middenklassers ontbraken ook niet, en terecht.

Voor de start werd het Goede Doel (Lawyers for Lawyers) nog even in het zonnetje gezet door Mr.-hoofdredacteur Michiel van Kleef. Hij overhandigde aan L4L-penningmeester Ed van Liere (Simmons & Simmons) een enveloppe met inhoud. Hiermee krijgt LFL de mogelijkheid om in een aantal juridische tijdschriften van Kluwer, waaronder Mr., advertenties plaatsen om nieuwe donateurs te werven.

Na deze plechtigheid en de rijdersinstructie door Lodewijk Beijst van Rallymasters konden de deelnemers vertrekken. Halverwege de middag werd een pauze gehouden bij Tante Loes in Rhenen. Tegen zessen waren alle deelnemers weer teruggekeerd bij hotel Bilderberg in Oosterbeek en kon het klassement worden opgemaakt. In de sportklasse waren de winnaars Willem Heemskerk en Meine Dijkstra (Pels Rijcken). Het tourklassement werd gewonnen door Simone ten Haaf en Marinus Jordaan (Van Dorp Dienstencentrum).

Voor alle foto’s klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven