Uitbreiding voor Hemwood

Het in commercieel vastgoed gespecialiseerde advocaten- en notariskantoor Hemwood breidt uit met drie advocaten: Charlotte Pasteuning, Su Chun Lin en Eva ter Denge.

Delen:

Mikal Kuiper, Su Chun Lin, Eva ter Denge en Charlotte Pasteuning

Senior partner Gijs Heutink: “We hebben in 2022 al een geweldige sprong voorwaarts kunnen maken met de toevoeging van het notariaat. Nu verdiepen en verbreden we verder met specifieke, aan bestuursrecht en vastgoed gerelateerde kennis en ervaring uit de rechterlijke macht en de commerciële vastgoedpraktijk. Maar bovenal met enorm leuke mensen die hun vak uitzonderlijk goed verstaan.”

Charlotte Pasteuning studeerde psychologie en rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen in 2009 werkte ze als advocaat in de overheids- en handelsrecht praktijk van Dentons. Vervolgens maakte zij de overstap naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In 2016 is Charlotte bij de rechtbank Amsterdam gaan werken als senior gerechtsjurist en juridisch adviseur.

Su Chun Lin studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Sinds 2012 is zij als advocaat werkzaam (eerst bij Höcker, later bij Florent) en heeft daarbij diepgaande kennis en ervaring opgedaan in de vastgoedpraktijk, die zij ook heeft gecombineerd met de insolventiepraktijk.

Eva ter Denge rondde in 2018 haar studie Nederlands recht en de master privaatrecht af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waarna ze als overheidstrainee werkte in Oost-Nederland. In 2020 ging ze aan de slag als advocaat bestuurs- en omgevingsrecht bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten.

Vorige maand is Hemwood tevens versterkt met een juridisch secretaresse. Mikal Kuiper ronde haar Management assistant opleiding af in 2011 en is vervolgens bij een aantal regionale zorginstellingen werkzaam geweest. De afgelopen 6,5 jaar werkte zij als Senior Secretary bij DLA Piper op de praktijkgroep Litigation & Regulatory.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven