Partnerbijdrage van

Uitnodiging deelname Benchmark Advocatuur 2021

Delen:

Hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief en hoe past uw kantoor daartussen? Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag, hebben we uw hulp nodig, daarom willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan ons benchmarkonderzoek. Het invullen van het onderzoek duurt < 4 minuten.

Start survey

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit benchmarkrapport geeft u inzicht de prestaties van uw kantoor ten opzichte van andere soortgelijke advocatenkantoren. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de trends in de advocatuur door de jaren heen.

Over de Kleos Benchmark Advocatuur 2021

Dit onderzoek wordt in opdracht van Wolters Kluwer voor het vierde jaar op rij uitgevoerd en is opgezet om een benchmark te maken voor kleine- en middelgrote advocatenkantoren in Nederland. Dit onderzoek dient als tegenhanger op De Stand van de Advocatuur, welke is toegespitst op top 50 van de advocatuur.

Start survey

Delen:

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven