Uitspraken in zes zaken die gerechtshof ‘s-Hertogenbosch terugverwees

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De rechtbank ‘s-Hertogenbosch heeft woensdag uitspraak gedaan in de laatste zes zaken die het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch terugstuurde naar de rechtbank omdat een niet benoemde rechter mede het vonnis had gewezen.

De zaken zijn door drie andere rechters op 5 december jl. opnieuw behandeld, waarbij opnieuw gekeken is naar de feiten en omstandigheden. De zes vonnissen zijn BC0421, BC0412, BC0426, BC0429, BC0417 en BC0413.

Al eerder deed de rechtbank uitspraak in vier terugverwezen zaken. Drie zaken zijn op 26 november jl. behandeld, waarin vonnis is gewezen op 10 december jl.: BB9620, BB9602 en BB9407. In één zaak is direct uitspraak gedaan na afloop van de inhoudelijke behandeling op 5 december 2007: BB9903.

Bron: Rechtbank ‘s-Hertogenbosch

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top