Uniek aanbod: met Mr. naar het Cobra Museum

Delen:

cobra-100x100In samenwerking met het Cobra Museum voor moderne kunst in Amstelveen organiseert Mr. op 5 en 12 juni twee prachtige avonden voor zijn lezers. De zintuigen worden deze avond op een wel heel bijzondere wijze geprikkeld. Eerst is er een rondleiding door de unieke tentoonstelling From the Guggenheim Collection to the Cobra Museum Amstelveen en daarna wordt gegeten tussen de kunstwerken uit de eigen collectie van het museum in het unieke pop-up restaurant Le Petit Cobra.

Tijdens de rondleiding, die start om 18.30 uur, wordt door de kunsthistoricus alle achtergrondinformatie vertelt bij de meer dan vijftig topstukken uit de collectie van het Solomon R. Guggenheim Museum uit New York. Een uur later zal door de Franse Michelin-sterrenkok Didier Besnard een vijfgangendiner geserveerd, waarbij u de keuze heeft een zorgvuldig geselecteerd wijnarrangement te drinken. Daarnaast heeft het Cobra Musuem een unieke CoBrA-prent ter beschikking gesteld die op deze avond naar de hoogste bieder gaat. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers.

De prijs voor de avond, inclusief wijnarrangement, bedraagt 85 euro per persoon (exclusief wijnarrangement 55 euro). Er is plaats voor maximaal 40 personen per avond. Aanmelding kan tot 1 juni via een e-mail naar cobra@mr-magazine.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven