Unieke reis door juridisch China weer van start

Delen:

OSR_IM_1Ingezonden mededeling

China is hot. Het is een belangrijke handelspartner voor het Westen, ook voor Nederland. Vele zakelijke transacties worden afgesloten tussen China en Nederland. Voor advocaten en (bedrijfs)juristen dus een interessante markt. En voor OSR Juridische Opleidingen een goede reden om een reis naar China te organiseren langs juridische hoogtepunten.

OSR_IM_2Zaken doen, ook op juridisch vlak, met het Chinese bedrijfsleven is een hele andere tak van sport dan in het Westen. De cultuur is totaal verschillend. Het juiste netwerk hebben is essentieel. En hoe kan je dat beter opdoen dan door dat netwerk te creëren in het land zelf?

In het voorjaar van 2010 heeft OSR Juridische Opleidingen, in samenwerking met HIL International Lawyers & Advisers (het enige Nederlandse advocatenkantoor met licentie om zich in China te mogen vestigen) en VNC Asia Travel, een 8-daagse reis voor advocaten en bedrijfsjuristen georganiseerd naar de juridische hoogtepunten in Beijing en Shanghai. De deelnemers waren erg enthousiast: ‘verwachtingen overtroffen’, ‘het was één leerproces’ en ‘organisatie was voortreffelijk’.

Dit voorjaar organiseert OSR weer een Chinareis van 21 t/m 28 mei. Interesse of aanmelden? www.osr.nl/chinareis. Wees er snel bij, inschrijftermijn sluit op binnenkort!

OSR_IM_3

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven