Unimaas opent Campus Brussels

Delen:

Europees ParlementDe Universiteit Maastricht (Unimaas) opende onlangs de deuren van ‘Campus Brussels’. Deze campus ligt vlak naast de Europese Commissie en het Europees Parlement en richt zich dan ook met name op de werknemers bij de Brusselse instellingen. De universiteit biedt hen postacademisch onderwijs over diverse Europese onderwerpen aan. Door het grote aantal verschillende lesprogramma’s kunnen de deelnemers hun kennis verbreden en verdiepen.

In korte tijd heeft de Universiteit Maastricht een internationale reputatie opgebouwd door op innovatieve wijze les te geven en door haar internationale inzichten. Ongeveer 40% van de studenten en 30% van de docenten zijn van buitenlandse komaf. De universiteit is zeer internationaal georiënteerd. Veel vakken zijn zowel in Nederland als in Europa uniek te noemen.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven