USG Juristen opent nieuwe vestiging in Den Haag

Delen:

USG Juristen, aanbieder van juridische professionals, opent een nieuwe vestiging aan de Koninginnegracht 60 te Den Haag. Met deze regionale vestiging richt de organisatie zich op opdrachtgevers en professionals in Den Haag en omstreken. USG Juristen speelt met deze uitbreiding in op de groeiende vraag naar gedegen en praktische juridische expertise in de betreffende regio.

De opening van de nieuwe vestiging in Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, past in de groeistrategie van USG Juristen. Vanuit de regionale contacten met opdrachtgevers en professionals blijft USG Juristen continu op de hoogte van actuele vraagstukken bij de ministeries, gemeenten en de provincie en kan de organisatie de juiste kennisspecialisten leveren.

USG Juristen Den Haag

De nieuwe vestiging aan de Koninginnegracht 60 te Den Haag staat onder leiding van Eelco Stuut, Directeur Publieke Sector. Het team bestaat momenteel uit vijf medewerkers en zal naar verwachting binnen korte tijd verder uitbreiden.

"Door de opening van ons pand in Den Haag zijn wij nog beter in staat om sneller en adequater te reageren op regionale trends en kunnen we juridische dienstverlening op maat bieden", aldus Eelco Stuut: "Onze dienstverlening kenmerkt zich door een pragmatische aanpak en bruikbaar advies. Ook op regionaal niveau merken wij dat deze behoefte toeneemt. Als je dichterbij gevestigd bent, weet je sneller wat er speelt en kun je vragen vanuit de markt directer en beter beantwoorden."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven