Partnerbijdrage van

Vacature Jurist bij facily LAW

Delen:

facily LAW

In verband met het vertrek van een van onze collega’s, zoeken wij een jurist, in het bijzonder gericht op de gebieden arbeidsrecht en ondernemingsrecht, kennis van privacyrecht is een pré.

Wie we zijn:

facily LAW is een franchiseformule voor advocaten, juristen en mediators. Aangesloten franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers die ondersteund worden vanuit een professionele backoffice. Door gebruik te maken van de grotere slagkracht van het collectief van franchisenemers, is het mogelijk een grotere doelgroep te bedienen. Naast het zelfstandig ondernemerschap maken de franchisenemers deel uit van het gehele team, waardoor het mogelijk is met collega’s te overleggen en zaken gezamenlijk met een collega voort te zetten. Doorverwijzing naar een externe partij is hierdoor niet meer noodzakelijk.

Op dit moment richt facily LAW zich in het bijzonder op de gebieden arbeidsrecht en ondernemingsrecht, maar door de groei doordat zich steeds meer zelfstandig advocaten en juristen aansluiten, komen ook de andere rechtsgebieden in beeld.

facily LAW een informeel kantoor, waarbij de klant en kwaliteit van onze dienstverlening centraal staat. Onze aanpak is praktisch en resultaatgericht, waarbij de kosten voor de klant niet uit het oog worden verloren. Een kantoor dat zich als doel heeft gesteld dat juridische ondersteuning toegankelijk en betaalbaar is en blijft!

Wat we bieden:

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week bij de hoofdvestiging in Hoofddorp. Je komt te werken in een modern kantoor, met een informele werksfeer. We bieden je volop ruimte om je te ontwikkelen, waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt door te groeien naar franchisenemer of advocaat-stagiair. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform; daarnaast bieden wij een goede winstdelingsregeling en kortingen op collectieve verzekeringen. Ook is een pensioenregeling beschikbaar.

Wat we vragen:

Je zult veel samenwerken met onze juristen en advocaat, die dit vak al jarenlang uitoefenen. Ter ondersteuning van hun praktijk zoeken wij een jurist, die naast het overnemen van taken en werkzaamheden, ook zelf klanten spreekt en commercieel is ingesteld. De taken en werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig uitzoeken van jurisprudentie, het voeren van besprekingen, het opstellen van stukken, adviezen en notities, het opbouwen van een eigen klantenkring en eventueel het voeren van procedures. We zoeken een jurist met een afgeronde HBO- of WO-opleiding in het civiele recht die kennis heeft van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht, en de AVG. Heb jij de ambitie en het vermogen om daarnaast ook een eigen klantenkring op te bouwen? Dan steunen en begeleiden wij jou naar het zelfstandige ondernemerschap.

Contact:

Heb je nadere vragen n.a.v. het bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Roy Odekerken via telefoonnummer 085 – 2 10 11 12. Je sollicitatiebrief met daarin een uitgebreide motivatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je sturen naar: info@facilyLAW.com. Meer informatie over ons, vind je op https://facilylaw.com/.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven