NGB

Vacature NGB directeur

NGB

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste directeur m/v (30 uur).

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. De vereniging heeft ruim 1800 leden die werkzaam zijn bij ondernemingen van uiteenlopend formaat, op grote juridische afdelingen of als ‘éénpitter’, in dienstverband of als interimjurist. Het NGB biedt zijn leden een uitgebreid pakket aan opleidingen en bijeenkomsten. Verder worden veel netwerkmogelijkheden geboden. Het NGB heeft zijn eigen gedragsregels en tuchtrechtspraak en is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut.

De organisatie bestaat uit een bestuur van negen leden die allen bedrijfsjurist zijn, ondersteund door een (secretariaats)bureau.

NGB zoekt op korte termijn een enthousiaste

DIRECTEUR m/v (30 uur)

Hij of zij heeft kennis van en interesse in de werkzaamheden en de opleiding- en netwerkbehoeften van bedrijfsjuristen. Hij of zij kan de informatie en wensen van bedrijfsjuristen vertalen in doelgericht beleid. Is een strategische denker en een tactisch netwerker. Hij of zij onderhoudt een breed netwerk bij universiteiten, advocatenkantoren en andere organisaties en benut dit netwerk voor het organiseren van activiteiten van het NGB. De directeur onderhoudt samen met het bestuur het contact met de leden, heeft de dagelijkse leiding over het secretariaatsbureau en is het gezicht van het NGB. Een belangrijk onderdeel is tevens de uitvoering van het uitgezette beleid.

Het NGB biedt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over deze vacature vind je HIER.

Je kunt ook contact opnemen met de adjunct-secretaris mr. A.J.E. (Betty) Weijenborg (070-3490410) of met de voorzitter mr. A.B. (Arnold) Brakel (020-6523729). Sollicitaties kun je uiterlijk 8 november richten aan:
NGB, t.a.v. mr. S. (Suzanne) Drion, secretaris van het bestuur, per e-mail naar drion@vnoncw-mkb.nl o.v.v sollicitatie directeur, of per post naar NGB, Bezuidenhoutseweg 12, Postbus 93002, 2509 AA Den Haag.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl