Valerie Lipman benoemd tot salary partner bij Poelmann van den Broek

Delen:

Valerie Lipman

Valerie Lipman wordt per 1 januari 2020 benoemd tot Salary Partner bij Poelmann van den Broek in Nijmegen. Daarvoor werkte Valerie als Advocaat commerciële contracten, ICT, IE en privacy bij Poelmann van den Broek. Zij is gespecialiseerd in commerciële contracten, ICT, IE en privacy.

“Met mijn benoeming tot salary partner kunnen we als kantoor ook strategisch sturen op genoemde ontwikkeling. Voor mij persoonlijk is deze benoeming een mooie beloning voor de energie die ik de afgelopen jaren in mijn specialisatie heb gestoken. Dat jaagt m’n energie natuurlijk alleen maar verder aan. Komt goed uit, want het is uiteraard van belang voorop te blijven lopen bij een onderwerp als digitalisering. Ik kijk er naar uit om deze specialisatie nog duidelijker op de kaart te zetten en ben trots op deze benoeming.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven