Van Doorne-advocaat Sjoerd Kamerbeek een van de winnaars ‘Best Young Leaders in Sustainability’

Delen:

Kamerbeek webSjoerd Kamerbeek, advocaat bij Van Doorne, is vorige week tijdens de Nudge Challenge uitgeroepen tot een van de winnaars van de ‘Best Young Leaders in Sustainability 2012’. De Nudge Challenge is een competitie over leiderschap en duurzaamheid voor de jonge leiders van de toekomst. De winnaars maken een tocht naar de Noordpool.

In een driedaags programma werden 120 deelnemers van grote ondernemingen en organisaties uitgedaagd om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Ze gingen onderling de competitie aan om te laten zien dat ze daadkracht, visie en moed hebben om de juiste beslissingen te nemen als het gaat om duurzaamheid. Dit gebeurde aan de hand van realistische business cases en actuele organisatievraagstukken. Nudge, consumentenplatform voor duurzaamheid, organiseerde deze competitie samen met TSM Business School en The Leadership Group.

De vijf winnaars van de competitie zijn uitgeroepen tot ‘Best Young Leaders in Sustainability 2012’ en gaan met poolreiziger Marc Cornelissen naar de Noordpool. Missie is om terug te komen met een plan om in Nederland meer urgentie te creëren rond het thema klimaatverandering. Hiertoe ontmoeten de winnaars in het noordpoolgebied onder andere klimaatonderzoekers en lokale bewoners. Bij terugkomst presenteren ze hun plan aan een afvaardiging van de Tweede Kamer en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven