Van Doorne winkelt bij Simmons & Simmons

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Rogier Schellaars (foto: Van Doorne)

Advocatenkantoor Van Doorne versterkt de (internationale) arbitragepraktijk met de komst van Rogier Schellaars. Dutch Legal Women Upcoming Talent 2018 Fleur Potter versterkt het team per 1 augustus 2019. Beiden zijn afkomstig van Simmons & Simmons.

Het arbitrageteam van Van Doorne bestaat op dit moment – na de komst van Schellaars op 1 juni – uit acht personen. Tot 1 juni leidde Bas van Zelst het team; hij is tevens hoogleraar Dispute Resolution & Arbitration aan Maastricht University. Nu geeft hij samen met Schellaars leiding aan de arbitragepraktijk van Van Doorne.

Schellaars is zo’n twintig jaar actief in de internationale arbitragepraktijk. Hij is lid van de International Court of Arbitration en vervult diverse nevenfuncties binnen het NAI en de Dutch Arbitration Association. Nog recent trad hij succesvol op voor de Republiek Indonesië in een UNCITRAL-investeringsarbitrage. Met Schellaars en zijn kernteam voegt Van Doorne een gevestigde (internationale) arbitragepraktijk (tier 1 Chambers Global) toe aan haar bestaande aanbod.

Over twee maanden zal ook Fleur Potter toetreden tot de arbitragepraktijk van Van Doorne. Ook zij is afkomstig van Simmons & Simmons. In 2018 was zij ‘Upcoming talent of the year’, een prijs ingesteld door het platform Legal Women. Potter studeerde rechten in Leiden en slaagde in 2013 cum laude voor de Law Firm School. Ze is ook bestuurslid van NAI Jong Oranje (een werkgroep van het Netherlands Arbitration Institute).

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl