Van strijdbijl naar vredespijp

Delen:

De wereld van de letselschaderegeling verandert voortdurend. Alle betrokkenen zijn steeds op zoek naar manieren om de afwikkeling van een letselschadezaak zo goed mogelijk te laten verlopen voor een slachtoffer. De Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) organiseert op vrijdag 22 maart een conferentie om een bijdrage te leveren aan de verdere verbetering van het letselschaderegelingsproces met het uiteindelijk doel dat geen strijdbijlen meer nodig zijn, maar dat partijen op enig moment in de schaderegeling een symbolische vredespijp met elkaar willen roken.

Dagvoorzitter is radio- en tv-presentator Tom van ’t Hek. Sprekers zijn onder meer: Maurits Barendrecht (hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg), Dineke de Groot (raadsheer Hoge Raad en hoogleraar rechtspraak en conflictoplossing aan de Vrije Universiteit Amsterdam), Johan Legemaate (hoogleraar gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam) en Bart Neervoort (advocaat en mediator Nederlandse Vereniging van mediators in de verzekeringsbranche).

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven