Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen wint Succes Award

Delen:

Beeld bij Notariskantoor Van WeeghelNotariskantoor Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Notarissenbranche. Het is volgens de Nominatiecommissie een toonaangevend notariskantoor met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. “Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.”

Het middelgroot notariskantoor is geworteld in de Achterhoek. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut noemt het kantoor een vooruitstrevende organisatie die in de toekomst nog veel successen gaat behalen. De jury: “Innovatie is het sleutelwoord bij Van Weeghel c.s.”

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen was in de vorige eeuw met name sterk vertegenwoordigd in de bouwsector, maar tijdens en na de crisis

heeft het zijn accent mede verlegd naar de Duitse markt. “Een vrijwel unieke positionering,” stelt Robert Zwaan, hoofd van de Nominatiecommissie. “Duitse partijen die activiteiten ontwikkelen in Nederland worden door Van Weeghel c.s. vakkundig en professioneel geholpen. Steeds meer Nederlandse notarissen maken voor Duitse vragen gebruik van de expertise van Van Weeghel Doppenberg Kamps. Het is een groot succes en verwacht wordt dat de ‘Duitse desk’ over enkele jaren vijftien fte’s telt.’

Voor de Nederlandse markt heeft het kantoor enkele jaren geleden onder meer het concept Basisnotarissen opgericht, met vestigingen in Doetinchem, Deventer en Vlaardingen. Hiermee wordt deels online ingespeeld op die zaken waar kennisintensieve notariële bijstand niet direct aan de orde is. Op deze wijze kunnen veel mensen van notariële diensten gebruikmaken zonder de gangbare specialistische kosten. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen heeft 35 medewerkers.

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks per branche de beste bedrijven van Nederland. De Nationale Business Succes Award heeft op RTL 7 de eigen televisieprogramma’s Succesvol Nederland en De Succesfactor.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven