VBC Notarissen sluit partnerschap met Universiteit Utrecht

Delen:

Beeld bij VBC NotarissenDe juridische faculteit van de Universiteit Utrecht en VBC notarissen zijn een partnerschap aangegaan. Het kantoor biedt uiteenlopende faciliteiten aan studenten en docenten en zal bijdragen aan het onderwijs, de onderzoeksprogramma’s en de evaluatie van de opleiding. De samenwerking duurt minimaal tot 2020.

In dit samenwerkingsverband staat de topopleiding binnen Rechtsgeleerdheid centraal. VBC stelt stages en contactmogelijkheden voor docenten en studenten ter beschikking, deelt haar praktijkkennis en draagt bij aan de Master Notariaat. Omgekeerd ondersteunt de faculteit het notariskantoor bij publicaties, contacten en kennismomenten.

Notaris Laurens Kelterman zegt dat VBC zo wil bijdragen aan de kwaliteit van het notarieel onderwijs en daarmee van het vakgebied. Volgens prof. mr. Antoine Hol van de juridische Universiteit Utrecht is het partnerschap van belang om studenten en docenten extra mogelijkheden te bieden in de topopleiding.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven