Veilig e-mails versturen

Delen:

ZN_200323_Xinno_Depositphotos_214491854_s-2019

E-mail is een van de meest gebruikte communicatiemiddelen in de advocatuur. Xinno levert nu oplossingen van ZIVVER waarmee berichten en bestanden veilig verstuurd kunnen worden.

‘Gewone’ e-mail kan niet voldoen aan de eisen die privacywetgeving aan gevoelige informatie stelt, zo stelt ZIVVER. E-mail vormt de grootste bron van datalekken, vooral door verkeerd geadresseerde e-mails. In 2019 63% van de 27.000 gemelde datalekken. ZIVVER helpt datalekken te voorkomen door medewerkers te informeren over mogelijke verkeerde ontvangers en onbedoelde inhoud.

Daarnaast worden berichten en bijlagen op de sterkst mogelijke manier versleuteld en waarborgt de oplossing sterke authenticatie van gebruikers en ontvangers, bijvoorbeeld door het automatisch sturen van een verificatiecode per sms aan een ontvanger. De gebruiksvriendelijke oplossing integreert naadloos in Microsoft.

Ramón van den Heuvel, directeur Xinno: „Door de jaren heen hebben wij zorgvuldig onze partnerportfolio opgebouwd waardoor we werken met kwalitatief hoogwaardige partners. Met de oplossingen van ZIVVER op het gebied van veilig berichten versturen en veilig bestanden delen, voegen wij een belangrijke ondersteuning toe aan de digitale veiligheid van onze klanten en diens cliënten.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven