Verdere groei Taylor Wessing

Vanaf 1 juli wordt het Real Estate team bij Taylor Wessing versterkt door Partner Hendrik Jan Schimmel, Counsel Fabian Stevens en Senior Associates Adriaan Quist en David Weinstein. Zij zijn met name gespecialiseerd in Corporate Real Estate.

Delen:

Van links naar rechts: Hendrik Jan Schimmel, Fabian Stevens, David Weinstein, Adriaan Quist

Managing Partner Marc van Gelder is verheugd met deze ontwikkeling. “We maken als kantoor een continue groei door. Onlangs kondigden we de komst van een nieuwe Corporate M&A-partner aan en recent is het notariaat uitgebreid. Deze stap komt precies op het juiste moment in de juiste fase van kantoor. Niet alleen heeft onze groeiende vastgoedpraktijk dringend versterking nodig, ook zal de praktijk hiermee verder uitbreiden. De kennis, ervaring en drive die Hendrik Jan, Fabian, David en Adriaan met zich meebrengen is een waardevolle aanvulling.”

Hendrik Jan Schimmel, partner Corporate Real Estate, ziet het als een mooie stap voor hem en zijn team. “Taylor Wessing heeft een sterke praktijk met zowel nationale als internationale cliënten. Door onze goed draaiende teams samen te brengen, tillen we het team als geheel naar een hoger niveau. Een win-win voor onze cliënten en de cliënten van Taylor Wessing, die we hierdoor nóg beter kunnen bedienen.” 

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven