Verdere uitbreiding Straatman Koster Advocaten

Onlangs zijn twee nieuwe partners toegetreden tot vastgoedkantoor Straatman Koster Advocaten. Per 1 februari jl. is Maaike de Wit als partner toegetreden tot Straatman Koster. Zij is gespecialiseerd in zowel project- en gebiedsontwikkeling als het ruimtelijk bestuursrecht. Vanaf 2000 was Maaike werkzaam bij de vastgoedsectie van Houthoff Buruma.

Per 1 januari jl. is ook Frederik van Nouhuys toegetreden. Frederik is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht en bouwrecht en medeauteur van het Handboek Aanbestedingsrecht. Frederik is ruim tien jaar aan De Brauw Blackstone Westbroek verbonden geweest en werkte de afgelopen periode vanuit de sectie Real Estate te Amsterdam.

Thijs Straatman, mede naamgever van het kantoor: ‘Wij zijn zeer blij met de komst van Maaike en Frederik. De uitbreiding is een belangrijke stap vooruit. Niet alleen blinken beiden uit in hun vakgebied, wij winnen slagkracht en zijn nu nog meer thuis in alle facetten van de vastgoedpraktijk. Wij staan klaar voor de toekomst.’

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven