Vereniging Ambtenaar & Recht opgericht

Delen:

Vereniging Ambtenaar & RechtOnlangs is de Vereniging Ambtenaar & Recht opgericht. De vereniging is een platform voor alle juristen en niet-juristen die zich bezighouden met arbeidsverhoudingen binnen de overheidssector. Volgens de statuten is het doel van de vereniging:“ Het vergaren en overdragen van kennis van het bevorderen van het ambtenarenrecht in brede zin, alsmede het opbouwen en bevorderen van een netwerk van personen die zich bezighouden met de beoefening van of betrokken zijn bij het ambtenarenrecht” Dit wil de vereniging bereiken door het organiseren van studiedagen, symposia en andere bijeenkomsten en het (doen) uitbrengen van publicaties.

In het bestuur van de nieuwe vereniging zijn de rechterlijke macht, de advocatuur, de wetenschap, de vakorganisaties, de werkgeversorganisaties en de overheidswerkgevers vertegenwoordigd. Voorzitter van het bestuur is Monique de Witte-van den Haak (Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn), secretaris is Roelianne Wevers (VNG) en penningmeester Jan-Willem Sentrop (rechtbank Den Haag). Tevens maken deel uit van het bestuur Jan Blanken (CAPRA), Luc Grosveld (CNV/Publieke Zaak), Trees Karssen (ECAJ), Marijke Kolkman (Politie Haaglanden) en Linda Lanting (UvA/UvT).

De officiële startbijeenkomst vindt plaats op 16 maart 2010. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden als lid. Dat kan door een email te sturen naar het volgende adres: verenigingambtenaarenrecht@pelsrijcken.nl. Aanmelden kan ook via de website: www.verenigingambtenaarenrecht.nl. De contributie bedraagt € 30,– per jaar.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven