Vergelijkingssite voor legal tech

Delen:

Een soort Independer, maar dan voor legal tech. Dat is de nieuwe IT-Kieswijzer: een online tool waarmee Nederlandse advocatenkantoren gratis juridische IT-producten en -diensten kunnen vinden en vergelijken.

Doordachte selectie

De tool is een initiatief van L-IME, een IT- en marketingadviesbureau voor de advocatuur. LegalBusinessWorld is strategisch partner. “De markt van juridische IT-oplossingen is enorm in beweging,” zegt Marjan Hermkes van L-IME. “Er komen steeds meer spelers en IT-producten bij. Een doordachte selectie kan voor een advocatenkantoor het verschil maken.”

Keuzeproces

Hemkes vervolgt: “Advocatenkantoren zien door de bomen het bos niet meer. We willen het keuzeproces voor kantoren vereenvoudigen. Vanuit consumentenperspectief zijn we al jaren gewend om voor uiteenlopende producten, van energiecontract tot schoenen, online te zoeken en te vergelijken. Waarom dan niet voor ICT-oplossingen?”

Vraag en aanbod

Hemkes zegt dat L-IME regelmatig met nationale en internationale IT-spelers spreekt en bekend is met de advocatuur. “Wij voelden ons geroepen vraag en aanbod bij elkaar te brengen. De IT-Kieswijzer faciliteert kantoren in de eerste fase van het selectietraject: het zoeken en vergelijken op basis van functionaliteit en gebruikerservaringen.”

Met de IT-Kieswijzer kunnen advocaten 80 IT-oplossingen met elkaar vergelijken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven