Verkiezing bedrijfsjurist van het jaar

Delen:

Bedrijfsjurist van het jaarOok dit jaar vindt er in het najaar de verkiezing van de bedrijfsjurist en de verkiezing van de manager jurdische zaken plaats. Hieraan gekoppeld laten de organisatoren, waaronder USG Juristen, een onderzoek verrichten naar wat de collega’s van bedrijfsjuristen vinden van het werk van deze juristen: Zowel de uitslag van de verkiezing als het onderzoek wordt eind november bekendgemaakt.

Onderwerp van het onderzoek is dit jaar dus de mening van collega’s over bedrijfsjuristen. Collega’s die werkzaam zijn binnen de onderneming en gebruik maken van de expertise van de bedrijfsjurist of juridische afdeling. Waar hechten zij, als interne klanten van de bedrijfsjurist, waarde aan? Wat vinden zij minder van belang? Gaat het om goede en bruikbare adviezen? Snelheid van advisering? Of spelen andere zaken een rol?

Iedereen kent wel een bedrijfsjurist, een afdeling juridische zaken of een manager juridische zaken bij een onderneming. Iedereen heeft daar ook een beeld bij. Dat beeld wordt door veel factoren beïnvloed. Is er een omvattend beeld? Wat is de taak, de rol van de bedrijfsjurist? Wie is die bedrijfsjurist? Welke eisen, naast inhoudelijk vakmanschap, worden aan de bedrijfsjurist gesteld? Toen, nu en straks? Hoe wordt over de bedrijfsjurist gedacht?

Naast dit onderzoek dus ook dit jaar weer de verkiezing van zowel bedrijfsjurist als juridisch manager van het jaar. Kandidaten kunnen aangemeld worden via de website www.bedrijfuristvanhetjaar.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven