Verkiezing ‘Patroon van het jaar’ 2012

Delen:

Stagiaires en medewerkers (1e, 2e of 3e jaars) hebben massaal hun patroon genomineerd via de website www.patroonvanhetjaar.nl. Inmiddels is een drietal patroons geselecteerd dat in aanmerking komt voor de titel ‘Patroon van het jaar’: Karik van Berloo (Eldermans & Geerts Advocaten), Ingrid van Berkel (Eversheds Faasen) en Marjolein Rietbergen (Rietbergen & Partners).

Uit de genomineerden heeft een jury, onder leiding van Edgar du Perron (decaan van de rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam) gesprekken gevoerd met een selectie van de genomineerde patroons. Een goede patroon beschikt over een groot aantal vaardigheden en competenties. Naast uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden is het vermogen om adequaat feedback te geven onontbeerlijk. De patroon is integer, stressbestendig en toont betrokkenheid bij de beroepsopleiding van de stagiaire. Vanzelfsprekend heeft een goede patroon een eigen beeld over de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en de ontwikkeling van de stagiaire tot een goede advocaat.

De prijs zal worden uitgereikt op het Jonge Balie Congres door landelijk deken Jan Loorbach op donderdag 1 november in het AFAS Circustheater te Scheveningen.

De Patroon van het jaar is een initiatief van Le Tableau BV (bureau voor interim advocaten en notarissen) en wordt dit jaar georganiseerd door trainings- en adviesbureau Dialogue BV.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven