Verkiezingen Patroon van het Jaar 2018 gestart

Delen:

Foto: Patroon van het Jaar

De verkiezingen voor de Patroon van het Jaar 2018 zijn weer van start. Stagiaires en medewerkers (1e, 2e of 3e jaars) kunnen sinds dinsdag hun patroon nomineren voor de titel Patroon van het Jaar. De sluitingsdatum is 17 september 2018.

Ter gelegenheid van de 10e editie, wordt de nominatie dit keer ook opengesteld voor senior medewerkers. Dit jaar kunnen dus ook medewerkers genomineerd worden die zich feitelijk met de begeleiding van de stagiair bezighouden in opdracht van ‘de echte patroon’.

De jury gaat, onder leiding van voorzitter Christ’l Dullaert, gesprekken met een selectie van de genomineerde patroons aan. Op deze wijze is de uiteindelijk winnaar niet bij ‘popular vote’ gekozen, maar op basis van een geanonimiseerde inhoudelijke beoordeling door de jury. De prijs wordt tijdens het Jonge Balie congres op 1 november te Breda uitgereikt.

De Patroon van het Jaar is een initiatief van professor Edgar du Perron, in zijn functie als decaan en professor van de Universiteit van Amsterdam, nu Raadsheer in de Hoge Raad en Christ’l Dullaert van Le Tableau BV (bureau voor interim advocaten en notarissen) en is in 2008 voor het eerst georganiseerd. Dit jaar zullen de verkiezingen worden georganiseerd door Le Tableau en Dialogue. De verkiezingen worden samen met de Stichting Jonge Balie Nederland georganiseerd.

Vorig jaar werd Anke Feenstra, partner bij Hertoghs Advocaten uit Breda, uitgeroepen tot Patroon van het Jaar .

Nomineren kan via www.patroonvanhetjaar.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven